Äntligen är vår andra webbkurs inom kost, hälsa och funktionsmedicin LIVE! Det vill vi fira med 15 % rabatt t.o.m. 30 november 2018! Ange rabattkod Kost15 i webbshopen.

Alla människor vill må bra och slippa bli sjuka. Men vad mår egentligen just du och din kropp bra av? I sociala medier, tidningar, böcker finns det en uppsjö av råd, tips och dieter att följa, vilket gör att man lätt blir förvirrad.

Syftet med den här kursen är att förmedla kunskap om hur vår kost och livsstil påverkar hälsan så att DU själv kan anpassa den kunskapen till DITT liv och DINA förutsättningar. Vi är alla olika och har olika behov. Den här kursen passar dig som vill fördjupa dina kunskaper på det här området och som vill använda kunskapen i din egen vardag för att må bättre och minska risken för sjukdomar.

Den här kursen strävar vi inte efter att tala om för dig hur du ska leva och äta, utan ge dig den kunskap du behöver för att själv kunna använda de ”verktyg” som passar dig i ditt liv och så att du själv kan ta kontrollen över din hälsa och hur du mår.

I kursen går vi igenom olika faktorer som påverkar vår mat, t.ex. tillagning, tillsatser och ekologiskt. Vi pratar också om viktiga funktioner i kroppen, t.ex. mage-tarmhälsa, tarmflora, inflammation och kroppens avgiftningsfunktioner. Vi diskuterar dieter och kosthållningar ur perspektivet att främja hälsa och minska risken för sjukdom, inte att gå ner i vikt (vilket i och för sig är en positiv biverkning om du ändrar från en osund till en sund kost och livsstil!). Du får också handfasta tips på hur du kan äta hälsosammare, måltidsförslag, recept och tips på hur du kan nå dina mål!

Vi rekommenderar starkt att gå kursen ”Grundläggande näringslära – baskurs” för att ha en bra kunskapsgrund inom näringslära inför kursen ”Kost och Livsstil”. Samma rabattkod gäller!

Vår ambition är att, genom vår serie av webbkurser, göra kunskapen om näringslära, funktionsmedicin och hur vår kost påverkar vår hälsa och välmående, tillgänglig för alla. Framöver kommer vi att lansera en rad nya kurser på teman som, hudens hälsa, mage- tarmhälsa, hjärnans hälsa, m.fl.

Ta chansen nu och ta kontroll över din hälsa med vår nya kurs ”Kost och Livsstil”!

 

PS. I helgen medverkar vi på Allt för Hälsanmässan i Älvsjö tillsammans med Näringsmedicinsk Tidskfrift – vi kanske ses där!

Similar Posts