Vi tycker i alla fall att det borde vara årets julklapp!

Varför inte ge dina nära och kära, eller dig själv, en julklapp som kan hjälpa er att främja hälsan, må bättre och minska risken för sjukdomar?

Just nu firar vi på Nutrition Matters både julen och lanseringen av vår nya webbkurs ”Näring, kost och livsstil” med ett härligt julerbjudande som gäller fram till nyårsafton! Erbjudandet gäller på alla våra webbkurser.

Kursen passar dig som vill fördjupa dina kunskaper om hur vår kost och livsstil påverkar hälsan och vill använda den kunskapen i din egen vardag för att må bättre och minska risken för sjukdomar. Syftet med kursen är att förmedla kunskap om hur vår kost och livsstil påverkar hälsan så att DU själv kan anpassa den kunskapen till DITT liv och DINA förutsättningar. Vi är alla olika och har olika behov. Den här kursen strävar inte efter att tala om för dig hur du ska leva och äta, utan ge dig den kunskap du behöver för att själv kunna använda den information som passar dig i ditt liv.

En webbkurs är ett roligt, flexibelt och enkelt sätt för dig att ta till dig ny kunskap, och lära dig det du är intresserad av, utifrån dina förutsättningar. Du kan ta del av kursen var du än befinner dig i världen och kursen är tillgänglig närsomhelst på dygnet.

 

Ange rabattkoden Jul2018 och få 20 procent rabatt på alla våra kursen fram till nyårsafton!

 

Similar Posts