Vackrare hy med rätt näring

Vackrare hy med rätt näring

Kommer snart!kr
Kursledare:
Categories:
Omdömen:

Om den här kursen

 

Den här kursen passar dig som vill fördjupa dina kunskaper i hur näringen påverkar hudens hälsa för att förbättra hudens utseende och bromsa hudens åldrande.

 

Kursinnehåll:
• Genomgång av hudens uppbyggnad och funktion.
• Näringsämnen som behövs för att bygga upp huden.
• Näring som skyddar huden.
• Faktorer som är skadliga för huden.
• Funktioner i kroppen som är viktiga för att upprätthålla hudens hälsa.
• Problemhud, vad kan du göra?

 

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs men, för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen, rekommenderar vi att du har en grundläggande kunskap om näringslära, gärna genom att ha gått webbkursen Grundläggande Näringslära – Baskurs.

 

Din kursledare
Kursen hålls av Lina Åhlén som jobbar som kursledare på Medborgarskolan och skribent för Näringsmedicinsk Tidskrift. Lina har en kandidatexamen i Nutritional Science (BSc Hons) och har jobbat som föreläsare, kursledare och skribent under många år.

 

Fördelarna med en onlinekurs!
En onlinekurs är ett roligt, flexibelt och enkelt sätt för dig att ta till dig ny kunskap, och lära dig det du är intresserad av, utifrån dina förutsättningar. Du kan ta del av kursen var du än befinner dig i världen och kursen är tillgänglig närsomhelst på dygnet. Det enda du behöver är internetuppkoppling och en smartphone/läsplatta eller dator. Du kan dessutom gå tillbaka till varje avsnitt hur många gånger som helst, pausa, föra anteckningar, titta om en film eller läsa om en text. Om du har frågor under kursens gång är du välkommen att höra av dig till oss. Kursmaterialet är uppdelat i olika avsnitt och består av video, bilder, text, nerladdningsbart material, ljudfiler och olika övningar.

 

 

Kursen släpps våren 2021!

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course