Vardagstips för ett hälsosammare liv!

Vardagstips för ett hälsosammare liv!

0kr

Om den här kursen

Det här är en kurs för dig som vill ha tips och råd hur du kan leva hälsosammare!

Den här kursen sammanfattar på ett enkelt och lättillgängligt sätt hur man kan tänka kring sin kost och livsstil för att främja hälsa och minska risken för sjukdomar.

 

Kursen lanseras i februari 2019!

 

Kursinnehåll:

  • Tips och råd om hur du kan äta hälsosammare
  • Vad man kan tänka på när man sätter ihop måltider

 

Din kursledare
Kursen hålls av Lina Åhlén som jobbar som kursledare på Medborgarskolan och skribent för Näringsmedicinsk Tidskrift. Lina har en kandidatexamen i Nutritional Science (BSc Hons) och har jobbat som föreläsare, kursledare och skribent under många år.

 

Fördelarna med en webbkurs!
En webbkurs är ett roligt, flexibelt och enkelt sätt för dig att ta till dig ny kunskap, och lära dig det du är intresserad av, utifrån dina förutsättningar. Du kan ta del av kursen var du än befinner dig i världen och kursen är tillgänglig närsomhelst på dygnet. Det enda du behöver är internetuppkoppling och en smartphone/läsplatta eller dator. Du kan dessutom gå tillbaka till varje avsnitt hur många gånger som helst, pausa, föra anteckningar, titta om en film eller läsa om en text. Om du har frågor under kursens gång är du välkommen att höra av dig till oss. Kursmaterialet är uppdelat i olika avsnitt och består av video, bilder, text, nerladdningsbart material, ljudfiler och olika övningar.

Ta chansen att lära dig om näringslära och ta kontroll över din hälsa – testa våra webbkurser!

 

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course