Vad är mineraler?

Vad är mineraler?

Kommer snart

Om den här kursen

Är du nyfiken på vad mineraler egentligen är och vad de gör i kroppen?

 

Vill du veta varför det är så viktigt att vi får i oss tillräckligt med mineraler?

 

Då är den här kursen perfekt för dig!

 

I kursen går vi igenom:

 

  • Vad är mineraler och spårämnen
  • Vad de har för funktioner i kroppen
  • I vilken mat de finns
  • Hur mycket vi behöver av varje mineral
  • Bristsymtom och vad som ökar risken för brist

 

 

Kursen riktar sig till allmänheten och inga förkunskaper krävs.

 

 

Din kursledare
Kursen hålls av Lina Åhlén som jobbar som kursledare på Medborgarskolan och skribent för Hälsa och Funktionsmedicin (tidigare Näringsmedicinsk Tidskrift). Lina har en kandidatexamen i Nutritional Science (BSc Hons) och har jobbat som föreläsare, kursledare och skribent under många år.

 

 

Fördelarna med en onlinekurs!
En onlinekurs är ett roligt, flexibelt och enkelt sätt för dig att ta till dig ny kunskap, och lära dig det du är intresserad av, utifrån dina förutsättningar. Du kan ta del av kursen var du än befinner dig i världen och kursen är tillgänglig närsomhelst på dygnet. Det enda du behöver är internetuppkoppling och en smartphone/läsplatta eller dator. Du kan dessutom gå tillbaka till varje avsnitt hur många gånger som helst, pausa, föra anteckningar, titta om en film eller läsa om en text. Om du har frågor under kursens gång är du välkommen att höra av dig till oss. Kursmaterialet är uppdelat i olika avsnitt och består av video, bilder, text, nerladdningsbart material, ljudfiler och olika övningar.

 

 

 

 

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course